Novemberben ismét jön a Budapest BI Fórum

Idén november 20-22. között várja az adatelemzés, adatvizualizáció és üzleti intelligencia iránt érdeklődőket a Budapest BI Fórum.

November 20-án (hétfőn) gyakorlati jellegű, 80 vagy 2x80 perces workshopok keretében nyílik lehetőség közelebbről is megismerkedni egy-egy témakörrel tapasztalt szakértők segítségével.

Az első fő konferencianap (november 21., kedd) elsősorban helyszíni részvétellel zajlik majd, de az online formátumot preferálók távolról is követhetik az előadásokat. A második nap (november 22., szerda) teljes egészében online lesz.

A tervezett programban az alábbi kiemelt témakörökre fókuszáló külön szekciók szerepelnek:

 • Adatvezérelt üzlet
 • Adatvizualizáció
 • Power BI
 • Python és R

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, a jegyek szeptember végéig Early Bird kedvezménnyel érhetőek el.

Tanácsadói csapatunk nyitott pozíciói

Adattárház és BI területen kiemelkedő tudással rendelkező tanácsadó csapatunkba keressük új kollégáinkat az alábbi szerepkörökbe:

 • Data Analyst
  Az új munkatárs az üzleti területekről érkező elemzési és riportolási kérdések megoldásán fog dolgozni egy adatelemzőkből és BI fejlesztőkből álló csapat részeként.
 • BI Developer
  Az új munkatárs egy kisebb, néhány fős csapat tagjaként fog dolgozni egy nemzetközi cégnél. A csapat az egyik kiemelten fontos üzleti terület adatelemzési és riportolási igényeinek megoldásáért felelős. A cégnél elsősorban Microsoft technológiák használatosak, Power BI és SQL Server a két legfontosabb eszköz.
 • Data Engineer
  Az új munkatárs egy nemzetközi cég felhőalapú adatplatformjának kialakításában fog részt venni. A technológiai stack Microsoft alapú,  amelyet open source megoldásokkal is kiegészítünk.
 • Business Analyst - BI terület
  Az új munkatárs a belső felhasználóktól és a leányvállalatoktól érkező adatelemzési és riportolási igényeket fogadó csapat részeként fog dolgozni egy nemzetközi cégnél.
 • Business Analyst - Adattárház terület
  Az új munkatárs egy nemzetközi cég zöldmezős adattárházas platformjának tervezésében fog közreműködni.

Állásajánlataink részletes leírása a Karrier oldalunkról érhető el, az állásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a karrier@biconsulting.hu címen várjuk.

Június 5-8. között ismét jön a Budapest Data + ML Fórum

A vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferenciánkat, a Budapest Data Fórumot idén társkonferenciánkkal, a data science fókuszú Budapest ML Fórummal hibrid formátumban, közös helyszínen és időpontban rendezzük meg június 5-8. között.

Hétfőn (június 5.) a már megszokott személyes részvétellel zajló Tutorial napot szervezünk, ahol 80 perces mini workshopok követik egymást a programban. Az est folyamán, pedig ingyenesen látogatható állásbörzén vehetnek részt a vendégek, mely a Data Karrier Est keretein belül kerül megvalósításra.

Az első, keddi konferencianapot (június 6.) elsősorban helyszíni részvétellel tervezzük az ML Fórum számára, míg szerdán (június 7.) a Data Fórum számára, de az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat mindkét konferencián. Az utolsó, csütörtöki napot (június 8.) teljes egészében online bonyolítjuk majd mindkét rendezvény esetében.

A konferencia programjának fókuszában a modern adatplatform felépítéséhez és működtetéséhez szükséges témák, valamint a data science és AI aktuális trendjei és alkalmazási kérdései állnak.

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, március végéig First Minute, május végéig Early Bird kedvezménnyel érhetőek el a jegyek.

Tanácsadói csapatunk nyitott pozíciói

Adattárház és BI területen kiemelkedő tudással rendelkező tanácsadó csapatunkba keressük új kollégáinkat az alábbi szerepkörökbe:

 • Business Intelligence Analyst
  Az új kolléga adatelemzési és riportolási feladatokat old majd meg, együtt dolgozva az ügyfelünkkel és a csapatunk többi tagjával.
  A munkavégzés hibrid jellegű, a mindennapos munkanyelv az angol.
 • Projektasszisztens
  Tanácsadó csapatunk munkájának támogatására keresünk angolul jól beszélő projektasszisztens munkatársat.
  A munkakör teljes 8 órás munkaidőben vagy 4/ 6 órás részmunkaidőben is ellátható.

Állásajánlataink részletes leírása a Karrier oldalunkról érhető el, az állásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a karrier@biconsulting.hu címen várjuk.

Részmunkaidős pénzügyi asszisztenst keresünk

A pénzügyi vezetőnk mellé keressük új csapattagunkat budapesti irodánkba, 4 vagy 6 órás pénzügyi asszisztensi munkakörbe.

Fontosnak tartjuk, hogy emberközpontú és stabil munkakörnyezetet biztosítsunk munkavállalóink számára, cserébe elsősorban precizitást, igényes és felelősségteljest munkavégzést kérünk.

Amennyiben ezek az alapértékek felkeltették az érdeklődésed, akkor várjuk jelentkezésed.

Állásajánlataink részletes leírása a Karrier oldalunkról érhető el, az esetleges kérdéseket pedig a karrier@biconsulting.hu címen várjuk.

Szeptember végéig válthatóak Early Bird jegyek a 10. BI Fórumra

10. alkalommal megrendezésre kerülő Budapest BI Fórum november 15-17. között, hibrid formában várja a résztvevőket, így a közönség saját igényeinek leginkább megfelelő formában vehet részt az eseményen.

Az első konferencianapot (november 16., szerda) elsősorban helyszíni részvétellel tervezzük, de az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat. A második napot (november 17., csütörtök) teljes egészében online bonyolítjuk majd.

Az idei év újdonsága a konferencia nyitásaként tervezett, rövid workshopokból álló Tutorial nap november 15-én (kedden).

Idén a programban 4 fő szekcióban szervezzük az előadásokat:

A 4 fő témakör mellett tervezünk Python és R előadásokat is. A konferencia mindkét napján lesznek angol és magyar nyelvű előadások is.

A 10. Budapest BI Fórum rekordszámú nemzetközi és hazai előadóval büszkélkedhet. Érdemes figyelemmel követni előadóink folyamatosan bővülő listáját.

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, a jegyek szeptember végéig 20%-os Early Bird kedvezménnyel érhetőek el.

Ismét lehet jelentkezni adatvizualizációs gyakornoknak

Az Adatvizualizációs gyakornoki  programba olyan diákok jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednének közelebbről a BI és adatvizualizáció izgalmas világával.

A programról és a jelentkezés részleteiről bővebben itt lehet tájékozódni. 

 

Új nyitott tanácsadói pozícióink

Adattárház és BI területen kiemelkedő tudással rendelkező csapatunkba keressük új kollégáinkat az alábbi területekre.

 • Senior BI tanácsadó

Senior BI tanácsadó adatelemzési és riportolási feladatokat old meg, együttdolgozva az ügyfelekkel és a csapatunk többi tagjával, hibrid vagy remote munkavégzéssel, 6 vagy 8 órás munkarendben.

 •  Senior Adattárház fejlesztő

Senior Adattárház fejlesztő kollégát keresünk tanácsadó csapatunkba 6 vagy 8 órás munkarendben, hibrid vagy remote munkavégzéssel.

Állásajánlataink részletes leírása a Karrier oldalunkon érhető el, az esetleges kérdéseket pedig a karrier@biconsulting.hu címen várjuk.

 

November 15-17. között jön a Budapest BI Fórum

Idén november 15-17. között, hibrid formátumban rendezzük meg az adatelemzés és adatvizualizációs konferenciánkat, a Budapest BI Fórumot.

Az esemény újdonsága, hogy kedden (november 15-én) egy személyes részvétellel zajló Tutorial napot szervezünk, ahol 90 perces mini workshopok követik majd egymást.

Az első (szerdai) konferencianapot (november 16.) elsősorban helyszíni részvétellel tervezzük, de az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat. A második, csütörtöki napot (november 17.) várhatóan teljes egészében online bonyolítjuk majd.

A konferencia programjának fókuszában az adatvizualizáció, dashboarding és data storytelling területek állnak, Power BI, Tableau, Python és R használatával. 

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, a regisztrációt hamarosan megnyitjuk.

 

Június 13-15. között ismét jön a Budapest Data Fórum

Idén június 13-15. között, hibrid formátumban rendezzük meg a vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferenciánkat, a Budapest Data Fórumot.

Újdonságként hétfőn (június 13.) egy személyes részvétellel zajló Tutorial napot szervezünk, ahol 80 perces mini workshopok követik egymást a programban.

Az első (keddi) konferencianapot (június 14.) elsősorban helyszíni részvétellel tervezzük, de az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat. A második, szerdai napot (június 15.) teljes egészében online bonyolítjuk majd.

A konferencia programjának fókuszában a modern adatplatform felépítéséhez és működtetéséhez szükséges témák állnak, mint például: adattárházak, adatbáziskezelők, data engineereing eszközök, bevált módszerek és legjobb gyakorlatok.

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, a jegyek május végéig Early Bird kedvezménnyel érhetőek el.