Rendezvények

Konferenciáink

Évente három nagyobb konferenciát szervezünk adatmenedzsment, üzleti intelligencia és gépi tanulás fókusszal. Ezek a rendezvények a hazai adatos közösség meghatározó eseményei és találkozóhelyei.

Budapest ML Fórum
A konferencia a data science, gépi tanulás és AI világára fókuszál. Az előadók között elsősorban hazai vállalatok és szakemberek szerepelnek.
budapestml.hu

Budapest Data Fórum
A júniusban megrendezésre kerülő konferencia a legnagyobb hazai szállítófüggetlen adattárházas és adatmenedzsment rendezvény. A programban egyaránt helyet kapnak az eszközbemutatók, a legjobb fejlesztési és üzemeltetési gyakorlatot ismertető előadások és a hazai alkalmazási esettanulmányok.
budapestdata.hu

Budapest BI Fórum
Ez a konferencia az üzleti intelligencia, az adatvizualizáció és az adatelemzés témáival foglalkozik.
budapestbi.hu

Meetup sorozatunk

Az éves  konferenciák mellett több adatos meetupot is szervezünk, amelyek rendszeresen jelentkeznek szakmai eseményekkel.

Big Data és Analitika Meetup
A rendezvénysorozat az adattárházas és  Big Data szoftvereket és azok alkalmazásait mutatja be, hazai és külföldi előadók segítségével.
További információ

BI Meetup
Másik rendezvénysorozatunk a Budapest BI Meetup, melyen a hazai piacon elérhető BI és adatvizualizációs szoftverekről szóló előadások kerülnek bemutatásra.
További információ

PyData Budapest Meetup
A PyData Meetup azokhoz szól, akik a Python nyelvet használják adatfeldolgozási, elemzési, adatbányászati és egyéb hasonló feladatokra.
További információ

Budapest ML Forum Meetup
Legújabb meetup csoportunk a Data science és Machine learning iránt érdeklődőknek szól.
További információ

Comments are closed.