Tanácsadói csapatunk nyitott pozíciói

Adattárház és BI területen kiemelkedő tudással rendelkező tanácsadó csapatunkba keressük új kollégáinkat az alábbi szerepkörökbe:

 • Data Analyst
  Az új munkatárs az üzleti területekről érkező elemzési és riportolási kérdések megoldásán fog dolgozni egy adatelemzőkből és BI fejlesztőkből álló csapat részeként.
 • BI Developer
  Az új munkatárs egy kisebb, néhány fős csapat tagjaként fog dolgozni egy nemzetközi cégnél. A csapat az egyik kiemelten fontos üzleti terület adatelemzési és riportolási igényeinek megoldásáért felelős. A cégnél elsősorban Microsoft technológiák használatosak, Power BI és SQL Server a két legfontosabb eszköz.
 • Data Engineer
  Az új munkatárs egy nemzetközi cég felhőalapú adatplatformjának kialakításában fog részt venni. A technológiai stack Microsoft alapú,  amelyet open source megoldásokkal is kiegészítünk.
 • Business Analyst - BI terület
  Az új munkatárs a belső felhasználóktól és a leányvállalatoktól érkező adatelemzési és riportolási igényeket fogadó csapat részeként fog dolgozni egy nemzetközi cégnél.
 • Business Analyst - Adattárház terület
  Az új munkatárs egy nemzetközi cég zöldmezős adattárházas platformjának tervezésében fog közreműködni.

Állásajánlataink részletes leírása a Karrier oldalunkról érhető el, az állásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a karrier@biconsulting.hu címen várjuk.


Comments are closed.