Karrier a BI Consulting csoportnál

A BI Consulting Csoport az üzleti intelligencia és adattárházak területére specializált tanácsadó vállalkozás, mely több mint 15 éves múltjával és kiemelkedő szakmai hátterével a magyar piac egyik meghatározó szereplője.

Tevékenységünk kiterjed az adatstratégia készítésre, adattárház tervezésre és -fejlesztésre és riportolási rendszerek kialakítására. Ügyfeleink között egyaránt szerepelnek pénzügyi, telekom, e-commerce és logisztikai vállalatok.

A tanácsadói tevékenység mellett cégünk évente három nagyszabású konferenciát szervez Data, BI és ML területen, valamint széles választékban kínálunk oktatásokat is.

Tanácsadói csapatunk nyitott pozíciói

 

Gyakornoki programunk

Gyakornoki programunk kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődő fiatalok betekintést nyerjenek szakmai munkánkba, bővítsék tudásukat és értékes tapasztalatokat szerezzenek.

  • Adatvizualizációs gyakornokaink munkájuk során adatvizualizációkat és elemzéseket készítenek, megismerkedve közben az erre szolgáló különböző szoftverekkel és/ vagy programozási nyelvekkel (Power BI/ Python/ SQL). Adatvizualizációs témájú cikkek és blogposztok írásában is közreműködnek, továbbá segítik a tanácsadók munkáját.
  • Marketing gyakornok jelentős részt vállal az általunk szervezett szakmai konferenciák, valamint kapcsolódó projektjeink weboldalának és social media felületeinek karbantartásában. Az események során a lebonyolításban is támogatja a rendezvényszervező csapatot.
  • HR gyakornokunk részt vesz a szervezet bővítésének folyamatában, a jelentkezők előszűrésében, interjúztatásában és képviseli a céget állásbörzéken is. Továbbá folyamatosan monitorozza a hazai adatos álláspiacot, rendszeresen ír social media és blogposztokat, valamint kimutatásokat is készít.

Amennyiben szívesen jelentkeznél gyakornoki programunkba, az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz értesítést az egyes gyakornoki pozíciók megnyitásáról.

Comments are closed.