Karrier a BI Consulting csoportnál

A BI Consulting Csoport az üzleti intelligencia és adattárházak területére specializált tanácsadó vállalkozás, mely több mint 15 éves múltjával és kiemelkedő szakmai hátterével a magyar piac egyik meghatározó szereplője.

Tevékenységünk kiterjed az adatstratégia készítésre, adattárház tervezésre és -fejlesztésre és riportolási rendszerek kialakítására. Ügyfeleink között egyaránt szerepelnek pénzügyi, telekom, e-commerce és logisztikai vállalatok.

A tanácsadói tevékenység mellett cégünk évente három nagyszabású konferenciát szervez Data, BI és ML területen, valamint széles választékban kínálunk oktatásokat is.

Tanácsadói pozíciók

Ha a fenti pozíciók egyike sem illik rád, de szívesen dolgoznál nálunk, akkor küldd be az életrajzodat a HR adatbázisunkba, és megkeresünk, ha nyílik új lehetőség.

 Gyakornoki programunk

Gyakornoki programunk kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődő fiatalok betekintést nyerjenek szakmai munkánkba, bővítsék tudásukat és értékes tapasztalatokat szerezzenek.

  • DataViz gyakornokaink munkájuk során adatvizualizációkat és elemzéseket készítenek, megismerkedve közben az erre szolgáló különböző szoftverekkel (Power BI/SQL). Adatvizualizációs témájú cikkek és blogposztok írásában is közreműködnek, továbbá segítik a tanácsadók munkáját a projektek során.
  • HR gyakornokunk főleg adminisztrációs feladatokkal támogatja a szervezet bővítésének folyamatát, és képviseli a céget állásbörzéken is. Továbbá folyamatosan monitorozza a hazai adatos álláspiacot, rendszeresen ír social media és blogposztokat, valamint kimutatásokat is készít.

Comments are closed.