Tanácsadás

Technológiai elemzés és piackutatás
Azon ügyfeleink számára, akik most ismerkednek az üzleti intelligencia világával, és szeretnének jobb képet kapni a lehetséges előnyökről és buktatókról, az üzleti életben általánosan alkalmazott megoldásokról, a különböző informatikai cégek szoftvereiről.

Stratégiai tanácsadás
Vállalati stratégia készítése az üzleti intelligencia bevezetésével és alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről. Részletes üzleti és technológiai koncepciók kidolgozása, döntéstámogatási architektúra tervezése.

Eszközválasztási tanácsadás
Közreműködünk a követelmények összegyűjtésében, a megfelelő szállítók listájánák összeállításában, és végigkísérjük a kiválasztási folyamat lebonyolítását.

Adattárház audit
Az audit során szakembereink megvizsgálják a vállalati döntéstámogató rendszer technikai és szakmai adottságait, és feltárják az üzemeltetési és fejlesztési kockázatokat. A kapott eredményeket prezentálják a vezetők számára, és javaslatokat tesznek a továbblépési lehetőségekre.

Implementációs szolgáltatások
Igény esetén vállalkozunk komplett üzleti intelligencia megoldások kialakítására is, a tervezéstől kezdve a felhasználók oktatásáig.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.