Tanácsadás

Cégünk közel két évtizedes tapasztalatok birtokában nyújtja stratégiai, implementációs és oktatási szolgáltatásait.

Stratégiai tanácsadás

Technológiai elemzés és piackutatás
Azon ügyfeleink számára, akik most ismerkednek az üzleti intelligencia világával, és szeretnének jobb képet kapni a lehetséges előnyökről és buktatókról, az üzleti életben általánosan alkalmazott megoldásokról, a különböző informatikai cégek szoftvereiről.

Adatstratégia kidolgozása
Vállalati stratégia készítése az üzleti intelligencia bevezetésével és alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről. Részletes üzleti és technológiai koncepciók kidolgozása, döntéstámogatási architektúra tervezése.

Eszközválasztási tanácsadás
Közreműködünk a követelmények összegyűjtésében, a megfelelő szállítók listájánák összeállításában, és végigkísérjük a kiválasztási folyamat lebonyolítását.

Adattárház audit és minőségbiztosítás
Az audit során szakembereink megvizsgálják a vállalati döntéstámogató rendszer technikai és szakmai adottságait, és feltárják az üzemeltetési és fejlesztési kockázatokat. A kapott eredményeket prezentálják a vezetők számára, és javaslatokat tesznek a továbblépési lehetőségekre.

Implementációs szolgáltatások

Adatárházak és adatpiacok
Igény esetén vállalkozunk komplett DW  és BI megoldások kialakítására is, a tervezéstől kezdve a felhasználók oktatásáig.

BI és adatvizualizáció
Tanácsadói gárdánk a következő eszközökkel vállalja BI, dashboard és adatvizualizációs megoldások kidolgozását:

  • Tableau Desktop, Server és Mobile
  • Google Data Studio
  • Microsoft Power BI
  • Oracle BI eszközök
  • Qlik Sense

 

Comments are closed.