Június 5-8. között ismét jön a Budapest Data + ML Fórum

A vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferenciánkat, a Budapest Data Fórumot idén társkonferenciánkkal, a data science fókuszú Budapest ML Fórummal hibrid formátumban, közös helyszínen és időpontban rendezzük meg június 5-8. között.

Hétfőn (június 5.) a már megszokott személyes részvétellel zajló Tutorial napot szervezünk, ahol 80 perces mini workshopok követik egymást a programban. Az est folyamán, pedig ingyenesen látogatható állásbörzén vehetnek részt a vendégek, mely a Data Karrier Est keretein belül kerül megvalósításra.

Az első, keddi konferencianapot (június 6.) elsősorban helyszíni részvétellel tervezzük az ML Fórum számára, míg szerdán (június 7.) a Data Fórum számára, de az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat mindkét konferencián. Az utolsó, csütörtöki napot (június 8.) teljes egészében online bonyolítjuk majd mindkét rendezvény esetében.

A konferencia programjának fókuszában a modern adatplatform felépítéséhez és működtetéséhez szükséges témák, valamint a data science és AI aktuális trendjei és alkalmazási kérdései állnak.

További információk a konferencia weboldalán találhatóak, március végéig First Minute, május végéig Early Bird kedvezménnyel érhetőek el a jegyek.


Comments are closed.