Gyakornoki program

A programról

Gyakornoki programunk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az adatok világa iránt érdeklődő fiatalok betekintést nyerjenek szakmai munkánkba, bővítsék tudásukat és értékes tapasztalatokat szerezzenek.

Gyakornoki pozíciók

Az Adatvizualizációs gyakornok  adatvizualizációk és elemzéseket készít, megismerkedve közben az erre a célra szolgáló különböző szoftverekkel (Tableau, Power BI, Python). Emellett adatvizualizációs témájú cikkek és blogposztok írásában is közreműködik, és segíti a tanácsadói csapat munkáját.

A BI oktató gyakornok az  oktatási csapatunk munkáját segítve üzleti intelligenciával és adatvizualizációval kapcsolatos prezentációkat és segédanyagokat készít, közreműködik a tanfolyamok, bemutatók és egyéb események szakmai megvalósításában, támogatja a szenior trénereket.  Ebben a pozícióban fontos a jó kommunikációs és előadói készség is.

A Rendezvényszervező gyakornok elősorban szakmai konferenciáink előkészítésében és lebonyolításában működik közre, emellett segíti az oktatási csapat eseményeinek megvalósítását is.

 

Általános tudnivalók

Minden gyakornoki pozícióban számíthatsz arra, hogy támogató, barátságos légkörben fogod végezni  a munkádat, és számos lehetőséged lesz tudásod bővítésére.

Részünkről általános elvárás az érvényes hallgatói jogviszony, legalább heti 15-20 óra munkavégzés, és az angol nyelvtudás.

Kapcsolat és jelentkezés: karrier@biconsulting.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.