Gyakornoki program

A programról

Gyakornoki programunk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az adatok világa iránt érdeklődő fiatalok betekintést nyerjenek szakmai munkánkba, bővítsék tudásukat és értékes tapasztalatokat szerezzenek.

Gyakornoki pozíciók

Adatvizualizációs gyakornokaink munkájuk során adatvizualizációkat és elemzéseket készítenek, megismerkedve közben az erre a célra szolgáló különböző szoftverekkel és/ vagy programozási nyelvekkel (Power BI/ Tableau/ Python/ SQL). Adatvizualizációs témájú cikkek és blogposztok írásában is közreműködnek, továbbá segítik a tanácsadói csapat munkáját.

A Marketing gyakornok jelentős részt vállal cégünk, az általunk szervezett szakmai konferenciák, valamint kapcsolódó projektjeink weboldalának és social media felületeinek karbantartásában.

A Rendezvényszervező gyakornok elsősorban szakmai konferenciáink előkészítésében és lebonyolításában működik közre, emellett támogatja az oktatási csapat eseményeinek megvalósítását is.

 

Általános tudnivalók

Gyakornokaink minden gyakornoki pozícióban támogató, barátságos légkörben végezhetik munkájukat, és számos lehetőségük nyílik tudásuk bővítésére.

Részünkről általános elvárás az érvényes hallgatói jogviszony, legalább heti 20 óra munkavégzés, valamint az angol nyelvtudás.

Kapcsolat és jelentkezés: az adott gyakornoki pozíció oldalán tekinthető meg.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.