Rendezvények

1. Adattárház Fórum

A tavasszal megrendezésre kerülő konferencia a legnagyobb hazai szállítófüggetlen adattárházas rendezvény, ami az adattárházak tervezésével, építésével és üzemeltetésének kapcsolatos kérdésekre fókuszál.

A programban egyaránt helyet kapnak az eszközbemutatók, a legjobb fejlesztési és üzemeltetési gyakorlatot ismertető előadások és a hazai alkalmazási esettanulmányok

További információ: www.adattarhazforum.hu

2.  Budapest BI Fórum

Ez a rendezvény a korábbi  Open Source BI Fórum és Innovatív BI konferenciák utódjaként az egyik meghatározó hazai üzleti intelligencia esemémy.

A program egyaránt szerepelnek a vezető OS/BI szállítók képviselői és a hazai kereskedelmi és tanácsadó partnerek előadásai. A konferencia érdekessége, hogy minden alkalommal több olyan esettanulmány is bemutatásra kerül, amely hazai környezetben alkalmazott open source BI megoldásokat mutat be.

A tematika másik súlypontját az az üzleti intelligencia újszerű és innovatív  eszközeit bemutató előadások képzik,  ahol mind a külföldi szoftvercégek, mind a hazai fejlesztőműhelyek teret kapnak fejlesztéseik ismertetéseire.

További információ: budapestbiforum.hu

3. Big Data Meetup

A népszerű Meetup.com oldalon szerveződő rendezvénysorozat a Big Data szoftvereket és azok alkalmazásait mutatja be, hazai és külföldi előadók segítségével. Az előadások nyelve általában angol.

További információ: www.meetup.com/Big-Data-Meetup-Budapest

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.