Rendezvények

1. Budapest Data Fórum

A tavasszal megrendezésre kerülő konferencia a legnagyobb hazai szállítófüggetlen adattárházas rendezvény, ami az adattárházak tervezésével, építésével és üzemeltetésének kapcsolatos kérdésekre fókuszál.

A programban egyaránt helyet kapnak az eszközbemutatók, a legjobb fejlesztési és üzemeltetési gyakorlatot ismertető előadások és a hazai alkalmazási esettanulmányok.

További információ: budapestdata.hu

2.  Budapest BI Fórum

Ez a rendezvény a korábbi  Open Source BI Fórum és Innovatív BI konferenciák utódjaként az egyik meghatározó hazai üzleti intelligencia esemény.

A programban egyaránt szerepelnek a vezető OS/BI szállítók képviselői és a hazai kereskedelmi és tanácsadó partnerek előadásai. A konferencia érdekessége, hogy minden alkalommal több olyan esettanulmány is bemutatásra kerül, amely hazai környezetben alkalmazott open source BI megoldásokat mutat be.

A tematika másik súlypontját az üzleti intelligencia újszerű és innovatív  eszközeit bemutató előadások képzik,  ahol mind a külföldi szoftvercégek, mind a hazai fejlesztőműhelyek teret kapnak technikai újításaik ismertetéseire.

További információ: budapestbiforum.hu

3. NOSQL Fórum

A Budapest NOSQL Fórum a Budapest Data Fórum és Budapest BI Fórum rendezvényekkel fémjelzett konferenciacsalád legújabb tagja.

Rendezvényünk kiváló lehetőséget biztosít a NOSQL technológiákkal való ismerkedésre, bemutatva a legújabb trendeket és technológiai újdonságokat, valamint a hazai alkalmazási gyakorlatot.

További információ: budapestnosql.hu

4. Big Data Meetup

A népszerű Meetup.com oldalon szerveződő rendezvénysorozat a Big Data szoftvereket és azok alkalmazásait mutatja be, hazai és külföldi előadók segítségével. Az előadások nyelve általában angol.

További információ

5. BI Meetup

Másik rendezvénysorozatunk a Budapest BI Meetup, melyen a hazai piacon elérhető BI és adatvizualizációs szoftverekről szóló előadások kerülnek bemutatásra.

További információ

6. PyData Meetup

A PyData Meetup azokhoz szól, akik a Python nyelvet használják adatfeldolgozási, elemzési, adatbányászati és egyéb hasonló feladatokra.

További információ

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.