1307_bisurvery_banner

Mi az a BI Survey?

A BI Survey a legnagyobb független online felmérés, amely a BI eszközök kiválasztásával, bevezetésével és alkalmazásával kapcsolatos kérdéseket kutatja.

A felmérésben rendszeresen több ezren vesznek részt, így a válaszok a különböző típusú felhasználói szervezetek széles köréből származnak. Hasonlóan széles spektrumot fog át a felmérés a BI szoftverek területén is, mivel több tucatnyi gyártó termékeiről érkeznek értékelések.

2013-től a szervező német BARC céggel kötött együttműködési megállapodás alapján a BI Consulting a BI Survey hazai kutatási partnere.

Kutatási eredmények

Egy érdekes példa a 2012-es kutatási eredményekből: Milyen okok alapján választják a felhasználók az egyes BI szoftvereket?

1307_bisurvey_reasons_to_buy

 

Szintén érdekes kérdés, hogy a különböző alkalmazási területek közül melyek a népszerűek, és milyen területen várható jelentős növekedés.bisurvey12_trending_topics

Végül egy statisztika arról, hogy az önkiszolgáló BI területén mik a felhasználó szempontjából fontos funkciók.

bisurvey12_self_service_bi

 

Részvétel a felmérésben

A kutatás magyar résztvevői megkapják az eredményeket összefoglaló riportot, így első kézből tájékozódhatnak a BI vásárlási és felhasználási szokásokról, a többi felhasználó véleményéről.

Az angol nyelvű kérdőív a következő linken érhető el:
BI Survey 2013 adatfelvétel

A kitöltés körülbelül 20 percet igényel. Mód van az adatfelvitel megszakítására és későbbi időben történő folytatására is.

Az adatgyűjtés határideje: 2013. július 31.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.